2810381831 6934471442 Ηράκλειο / Κρήτη g.deligiannakis@yahoo.gr
hero image
 
 
 
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
DELIGIANNAKIS | Μεταφορά & Πώληση Container Ηράκλειο Κρήτη - Μεταφορική Εταιρεία Ηράκλειο Κρήτη


Η μεταφορική εταιρεία μας “DELIGIANNAKIS” η οποία βρίσκεται στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων, μπορεί να αναλάβει την άμεση και σωστή μεταφορά container και εμπορευμάτων σε όλη την Κρήτη, την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.

Είτε θέλετε να μεταφέρετε πλήρη ή μερικά φορτία, έχουμε την εμπειρία, την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό να αναλάβουμε την άμεση, σωστή και έγκαιρη μεταφορά τους στο σημείο που θα μας υποδείξετε.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
     
 
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ CONTAINERS
Παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μεταφορών containers με σύγχρονα φορτηγά, εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη, αξιόπιστη και έγκαιρη διακίνησή τους στον τελικό προορισμό τους.
 
     
 
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ
Οι μεταφορές εμπορευμάτων αποτελούν τον πυρήνα των λειτουργιών μας, και είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που καλύπτουν τις ανάγκες σας.
 
     
 
 
 
     
     Καθημερινά δρομολόγια Κρήτη - Αθήνα - Θεσσαλονίκη!  
     
 
     
 
ΤΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ
είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για τις μεταφορές που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.
 
     
 
 
 
 
 
Προσαρμοσμένες Λύσεις!


Κατανοώντας ότι κάθε επιχείρηση έχει μοναδικές ανάγκες, προσφέρουμε προσαρμοσμένες λύσεις που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας για οποιαδήποτε σχετική μεταφορά επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην Κρήτη, την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.

Επιλέγοντας την εταιρεία μας για τις μεταφορές σας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα εμπορεύματά σας θα φτάσουν στον προορισμό τους με ασφάλεια, ακρίβεια και στον συντομότερο δυνατό χρόνο.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και σας υποσχόμαστε ότι θα είμαστε εδώ για να εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο κάθε ανάγκη σας στον τομέα των μεταφορών.
 
   
 
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε όλη την Κρήτη, την Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2810381831 & 6934471442