2810381831 6934471442 Ηράκλειο / Κρήτη g.deligiannakis@yahoo.gr
hero image
 
 
 
DELIGIANNAKIS
Μεταφορά & Πώληση Container Ηράκλειο Κρήτη - Μεταφορική Εταιρεία Ηράκλειο Κρήτη


Η μεταφορική εταιρεία μας “DELIGIANNAKIS” η οποία βρίσκεται στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, δραστηριοποιείται από το 1994 με μεταφορές και πωλήσεις container, προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε επιχείρησης.

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων, καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να αναλάβουμε μεταφορές container αλλά και μεταφορές εμπορευμάτων σε όλη την Κρήτη, στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

και πάντα έτοιμοι να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για την μεταφορά των containers και των εμπορευμάτων σας.

Κατανοώντας πόσο σημαντικό είναι για εσάς να έχετε έναν αξιόπιστο συνεργάτη για την μεταφορά των containers και των εμπορευμάτων σας, η μεταφορική εταιρεία μας, παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας ενώ μπορεί να σας εξασφαλίσει την ομαλή και έγκαιρη μεταφορά τους στο σημείο που θα μας υποδείξετε.

Επιπλέον, προσφέρουμε και υπηρεσίες πώλησης και ενοικίασης containers. Είτε λοιπόν επιθυμείτε να αγοράσετε κάποιο container είτε να ενοικιάσετε, η μεταφορική εταιρεία μας, διαθέτει τα ιδανικά containers τα οποία μπορούν να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες κάθε επαγγελματία.
     
 
 
 
 
     
     Καθημερινά δρομολόγια Κρήτη - Αθήνα - Θεσσαλονίκη!  
     
 
     
 
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
όλα αυτά τα χρόνια είναι αφενός η προσφορά ολοκληρωμένων και ποιοτικών υπηρεσιών και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε με τον καλύτερο τρόπο κάθε σας ανάγκη.
 
     
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε όλη την Κρήτη, την Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2810381831 & 6934471442