2810381831 6934471442 Ηράκλειο / Κρήτη g.deligiannakis@yahoo.gr
 
 
 
     
     
CONTAINERS
DELIGIANNAKIS | Μεταφορά & Πώληση Container Ηράκλειο Κρήτη - Μεταφορική Εταιρεία Ηράκλειο Κρήτη


Η μεταφορική εταιρεία μας “DELIGIANNAKIS” η οποία βρίσκεται στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, προσφέρει μια εκτενή γκάμα υπηρεσιών στον τομέα των containers, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες σας για αγορά και ενοικίαση. 

Είτε ψάχνετε για καινούργια είτε μεταχειρισμένα containers, διαθέτουμε containers σε ποικιλία τύπων και μεγεθών για να επιλέξετε αυτά που θα καλύψουν πλήρως τις ανάγκες σας.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ
 
     
 
ΠΩΛΗΣΗ CONTAINER
Αν αναζητάτε containers για αγορά, διαθέτουμε τόσο καινούργια όσο και μεταχειρισμένα containers σε αρίστη κατάσταση. Η επιλογή είναι δική σας, και σας εγγυώμαστε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά.
 
     
 
ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ CONTAINER
Εάν έχετε προσωρινές ανάγκες για containers, μπορείτε να ενοικιάσετε από εμάς το ιδανικό container. Παρέχουμε ευέλικτες επιλογές ενοικίασης με διάφορα διαθέσιμα μεγέθη και τύπους.
 
     
 
 
 
     
     Καθημερινά δρομολόγια Κρήτη - Αθήνα - Θεσσαλονίκη!  
     
 
 
 
 
Προσαρμοσμένες Λύσεις!


Με την εμπειρία μας και το εξειδικευμένο μας προσωπικό, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον κατάλληλο τύπο και μέγεθος container που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας. 

Η ικανοποίηση των πελατών μας είναι η απόλυτη προτεραιότητά μας, και είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε την καλύτερη υπηρεσία και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά των containers.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και σας υποσχόμαστε ότι θα είμαστε εδώ για να εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο κάθε ανάγκη σας στον τομέα των containers.
 
   
 
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε όλη την Κρήτη, την Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2810381831 & 6934471442